I november 2018 anordnar vi en yogaresa till Zanzibar i samarbete med Yoga By Sonja

Passa på att koppla av, ladda om och varva ner i de fridfulla och lyxiga omgivningarna och upplev naturens skönhet och det rika kulturarvet på denna magiska ö.

I samarbete med Yoga By Sonja kan du, dina vänner och familj uppleva personliga yogaklasser i den vackra yogafristaden Frangipani Spa. Ni bor på det prisvinnande Breezes Beach Club & Spa, byggt vid en avskild, fridfull strand på Zanzibars östkust.

Breezes Beach Club är ett mycket romantiskt hotell, specialiserat på varm personlig service och ett utsökt kök. Det ligger på en fridfull palmkantad sandstrand som röstats fram som ”världens bästa strand”, och kombinerar den gamla världens charm med högsta servicenivå.

Kombinera yogans nytta med en rad andra aktiviteter såsom dykning, Swahili-matlagningskurs, massage på det magnifika Frangipani Spa, ett besök i den gamla Stenstaden eller varför inte en simtur med delfiner.

Vare sig du reser ensam, i par eller med en grupp vänner, är Breezes den ultimata tillflyktsorten, och erbjuder en lång rad faciliteter och aktiviteter för att skapa en minnesvärd och avkopplande upplevelse.

Paketet innehåller:

  • 7 nätter och del i dubbelrum
  • yogaklasser 7 morgnar och 3 eftermiddagar
  • frukost och middag alla dagar
  • flyg t/r Stockholm—Zanzibar
  • transfer

>>Ladda ner PDF: Yogaresa till Zanzibar

Pris:

23 500 SEK/person.

Ta chansen och boka innan 30 april och betala endast 20 500 SEK/person.


Kontakta oss redan idag för mer information. Lämna din mail så hör vi av oss till dig!