ClickCease
  • PAKETRESOR

Paketresor från The African Safari Company

Här ser du våra populäraste paketresor. Men dessa är bara förslag på hur det kan se ut, det finns oändligt många fler möjligheter: allt går att skräddarsy så att din resa blir exakt så som du vill. Prata med oss via telefon eller mail, eller kom förbi vårt kontor i centrala Stockholm för mer tips och inspiration.

Yogaresa till Zanzibar

Denna yogaresa passar både dig som van och ovan yogi, där varje morgon inleds med Ashtangayoga, anpassad så att alla som vill kan vara med, oavsett yogabakgrund. Vare sig du reser ensam, i par eller med en grupp vänner, är Breezes Beach Club & Spa den ultimata tillflyktsorten, som gjord för ett yogaläger, och erbjuder en lång rad faciliteter och aktiviteter för att skapa en minnesvärd och avkopplande upplevelse. Läs mer om Yogaresor till Zanzibar.

Safari

Safari — bara ordet smakar äventyr. Ordbokens förklaring lyder “Vildmarksexpedition, storviltjakt i Afrika, karavanresa”. Storviltjägarna har numera bytt gevären mot kameralinsen, men jakten på storvilt är fortfarande Kenyas främsta turistattraktion. Vi erbjuder safaris i hela Afrika men är experter på Kenya, Tanzania och Zanzibar. Läs mer om våra safarin.

Bröllop och smekmånad

En bröllopsresa eller smekmånad som förenar en safari i Kenya eller Tanzania med paradisön Zanzibar är ”the perfect match” för romantiken. Här, på Östafrikas vidsträckta savann och vid Indiska Oceanens breda vita sandstränder, väntar upplevelser som ger kärleken minnen för livet. Läs mer om våra bröllops- och smekmånadsresor.

Sol- och badsemester

Zanzibar är en ögrupp i Indiska oceanen, en liten skärgård utanför Tanzanias kust, med huvudöarna Unguja och Pemba. Zanzibar är som ett vackert möte mellan Afrika, Orienten, Europa och Ostasien. Idag är Zanzibar mest känd som ett romantiskt paradis för sol och badsemester. Hit reser de som vill njuta av palmströdda vita sandstränder, färgrika korallrev, turkosblått hav, en avslappnad och genuin gästfrihet, god mat och en oerhört fascinerande kultur. Läs mer om sol- och badsemester på Zanzibar.

Fotoresa till Afrika

Mer info kommer inom kort.

Family Fun

En safari i Afrika är den perfekta familjeresan att göra tillsammans med barn och barnbarn. Här väntar storslagna upplevelser av djur och natur, samtidigt som allt praktiskt är ordnat med boende, måltider och gamedrives ute på savannen. Det vill säga en ”all-inclusive resa med barn”. Allt fler upptäcker glädjen i en generationsresa, tillsammans med hela stora familjen, både far- och morföräldrar, barn och barnbarn. Alla får både kvalitetstid med varandra och möjlighet att skapa fantastiska gemensamma upplevelser och minnen. Läs mer om barn- och familjesemester.

Dykning på Zanzibar

Zanzibars sydöstra kust är en av få platser i Indiska oceanen som fortfarande är orörd—ett oerhört rikt marint liv med friska och färgrika koraller gömmer sig under det turkosa vattnet. Vi delar mer än gärna med oss av skönheten hos våra dykplatser och guidar dig genom Zanzibars livliga undervattensmysterier. Läs mer om att dyka på Zanzibar.

Nyfiken på våra paketresor? Vill du skräddarsy ditt egna unika Afrikaäventyr? Tveka inte med att kontakta oss!

© Copyright - The African Safari Company AB