ClickCease
  • FAMILY FUN

En safari i Afrika är den perfekta familjeresan att göra tillsammans med barn och barnbarn. Här väntar storslagna upplevelser av djur och natur, samtidigt som allt praktiskt är ordnat med boende, måltider och gamedrives ute på savannen. Det vill säga en ”all-inclusive resa med barn”. Allt fler upptäcker glädjen i en generationsresa, tillsammans med hela stora familjen, både far- och morföräldrar, barn och barnbarn. Alla får både kvalitetstid med varandra och möjlighet att skapa fantastiska gemensamma upplevelser och minnen.

Generationsresor blir allt mer populära och att uppleva Afrikas magi och vildmark, att göra en safari tillsammans med barn och barnbarn, ger garanterat minnen för livet. Ni bor bekvämt och tryggt på vildmarkscamp/lodge, med all-inclusive ute på savannen och upplever det vilda djurlivet på nära håll. Elefanter, lejon, zebror, giraffer och mycket mer. Mormor, farfar, syskon, föräldrar, barn och barnbarn får upptäcka naturen och djurlivet tillsammans.

Det finns ingenting som går upp mot att upptäckta naturen, inga minnen så magiska som de som görs på en generationsresa, när hela familjen kan vara tillsammans.

Family Fun ger en unik möjlighet för äldre generationer att knyta an till sina barn, barnbarn och dela oförglömliga minnen tillsammans. Presentera dina barn för Afrikas fantastiska djurliv, dess ekosystem och några av de mest fascinerande kulturer som finns kvar på jorden.

En safari som familjeresa ger alla, från mor- och farföräldrar till barnbarn, en fantastisk möjlighet att vara tillsammans i en unik miljö med både äventyr och avkoppling.

Är det dags för en oförglömlig familjeresa? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig!

Vi skräddarsyr er generationsresa helt efter era önskemål. Hur vill ni bo, hur vill ni resa, antal dagar, budget eller lyx? När ni reser med oss får ni alltid det genuina Afrika, det riktigt vilda, bortom massturismen.

Vi är med er hela vägen—från inspiration och planering till service på plats och hemfärd. Vill ni veta mer om safariresor i Kenya och Tanzania, och solsemester i Zanzibar? Långt innan vi bokar biljetter så vill vi hjälpa er att matcha era behov inför er drömresa. Besök oss i vårt kontor i centrala Stockholm, ring oss på 08-81 11 20 eller prata med oss via email. Vi ser fram emot att höra från er!

© Copyright - The African Safari Company AB