Porini Mara Camp vann pris för både ”25 bästa små hotell i Afrika” och ”Topp 10 i Kenya” år 2019.

Travellers’ Choice Awards är den högsta utmärkelse TripAdvisor kan ge. Baserat på miljontals recensioner och åsikter från resenärer runt om i världen återspeglar dessa årliga utmärkelser ”det bästa av det bästa” för service, kvalitet och kundnöjdhet, från hotell och logi till destinationer, sevärdheter, varumärken och produkter.

Porini Mara Camp, Porini Amboseli Camp, Porini Rhino Camp och Porini Lion Camp har alla erkänts som TripAdvisor Certificate of Excellence, Hall of Fame vinnare. Hall of Fame skapades för att hedra de företag som har tjänat ett Certificate of Excellence i fem på varandra följande år (även om Porini-lägren faktiskt har tilldelats detta under 8 år i följd!).

Ol Kinyei Conservancy, inrättat 2005, där Porini Mara lägret ligger, hyrs och förvaltas uteslutande av Gamewatchers Safaris. Ol Kinyei Conservancy är ett område på 18 500 hektar av samhällsägd mark bestående av individuella paket som hyrs från ägarna och avsätts uteslutande för vilda djur, med 4 små och exklusiva eko läger – högst 1 tält per 700 hektar och fungerar som säsongsläger utan permanenta strukturer.

Giraffer Masai Mara

Ol Kinyei Conservancy har nyligen lagts till i IUCN:s gröna lista över skyddade och bevarade områden. Ol Kinyei är det första naturskyddsområdet i Masai Mara ekosystemet i Kenya att ha fått detta erkännande.

Noshörning Masai Mara

Ol Kinyei Conservancy vimlar för tillfället av gnuer, med stora hjordar av den splittrade LOITA Migrationen som går över naturskyddsområdena Ol Kinyei, Naboisho och Olare Motorogi. Under dessa heta och torra månader tenderar djur att samlas nära vattenhål, vilket gör dem till perfekta platser att beskåda vilda djur. Februari till mars är dessutom kalvningsperioden för gnuer så besökare i våra Porini Mara och Porini Lion läger kommer under dessa månader få chansen att själva se detta fantastiska skådespel.

Den Stora Migrationen Masai Mara

Porini Mara Camp ligger i unik och vacker miljö under gulbarkade akaciaträd längs Laetolis banker. Maralägret har sex rymliga gästtält, varav ett är en ny familjeenhet, och har en exklusiv men samtidigt mycket trevlig känsla. Varje tält innehåller bekväma möbler och badrumsfaciliteter (med varm dusch och spoltoalett). Lägrets kock använder färska ingredienser för att laga mat av högsta kvalitet och till och med hembakat bröd serveras.

Porini Mara Camp är fullt utrustat med mat, dryck (vodka, gin & tonics, vin, öl, läsk och mineralvatten) och alla aktiviteter (inklusive safaritur både dag och natt, kvällsdrinkar och eskorterade promenader). Lägret är betygsatt Guld av Eco-Tourism Kenya.

Camping Masai Mara

Vill du åka till Kenya? Kontakta oss redan idag för mer information. Lämna din mail så hör vi av oss till dig!