Romantiska Zanzibar

Bland romantiska resmål så finns det få platser lika magiska, lika vackra som paradisön Zanzibar. Turkost vatten så lång ögat når, böljande palmer, avskilda stränder, utsökt mat och privat och luxuöst boende. Om det är romantik ni är ute efter, har ni hittat alldeles rätt.

En romantisk semester för två

Med din partner vid din sida kan ni utforska fantastisk arkitektur och spännande lokal kultur, storartad natur, och en undervattensvärld som få platser kan skryta med. Eller varför inte bara njuta av varandras sällskap med tårna i den varma sanden? Zanzibars makalösa vyer är något man aldrig kan tröttna på…

Bröllopsresa

Vi tar hand om allt, från det stora till minsta lilla detalj. Goda råd och inspiration, bokning av flyg, transfers och boende, samt utflykter och måltider. Om gästerna är få, för en intim ceremoni, eller hela tjocka släkten plus vänner spelar absolut ingen roll. Vi sköter även all pappersbyråkrati för vigseln på plats. Allt efter era önskemål. Våra hotell på Zanzibar hjälper till med det praktiska och själva vigselarrangemanget, måltider och den romantiska inramningen. Allt för att er speciella dag ska bli så perfekt som möjligt, fylld med kärlek, vänskap, musik, utsökt mat, skratt, och minnen för livet.

Smekmånad

Skäm bort er själva med en smekmånad på Zanzibar, själva sinnebilden för romantik. Låt relationen blomma ut efter giftermålet i en fantastisk atmosfär.

Varför inte kombinera en paradisvistelse på Zanzibar med en safari i Kenya? På Östafrikas vidsträckta savann och Indiska Oceanens vita sandstränder väntar upplevelser som garanterat ger er minnen för livet.

Vill du åka iväg på en romantisk resa med någon väldigt speciell? Eller kanske bröllop eller smekmånadZanzibar? Kontakta oss redan idag för mer information, tips och råd.