• ZANZIBAR

Solsemester på Zanzibar

Zanzibar är en ögrupp i Indiska oceanen, en liten skärgård utanför Tanzanias kust, med huvudöarna Unguja och Pemba. Zanzibar är som ett vackert möte mellan Afrika, Orienten, Europa och Ostasien. Många kulturer och en spännande historia har satt sina spår; slavhandel, kryddhandel, araber, portugiser och engelsmän. Idag är Zanzibar mest känd som ett romantiskt paradis för sol och badsemester. Hit reser de som vill njuta av palmströdda vita sandstränder, färgrika korallrev, turkosblått hav, en avslappnad och genuin gästfrihet, god mat och en oerhört fascinerande kultur.

Vill du åka till Zanzibar? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig!

Baraza pool wide
Baraza strand

Experter på resor till Zanzibar

Vi på The African Safari Company skräddarsyr din resa så att just dina förväntningar och drömmar blir sanna.  Paradisön Zanzibar känner vi till mycket väl, då vi har mångårig erfarenhet därifrån. Vi har tre egna hotell som byggts i nära samarbete med lokalbefolkningen i grannbyarna. Vi kan med stolthet säga att vi är experter på Zanzibar och mycket glada att välkomna våra gäster hit.

Vi skräddarsyr resan tillsammans med dig så den passar som handen i handsken. Vare sig det gäller en romantisk bröllopsresa, familjeresa, konferens, äventyrsresa, eller bara för att komma bort. Vi gör vårt yttersta för att just din Zanzibarresa ska bli en unik upplevelse—ett minne för livet.

Hit reser du för den vackra naturen, kulturen och den varma, gästfria, rofyllda atmosfären. Vita kilometerlånga sandstränder, böljande palmer, grönskande odlingar och sprakande korallrev. Den anrika Swahilikulturen som avspeglas både i arkitekturen, design, gästfrihet och inte minst i gastronomin är något som måste upplevas på plats. Längs kusten finns små pittoreska fiskebyar utspridda, och i huvudstaden Zanzibar City, med sina hamnkvarter, smala vindlande gränder, vackra palats,  innergårdar och romantiska atmosfär är det en fröjd att traska runt.

Kombinera gärna en sol och bad semester på Zanzibar med en safari i Tanzania.

The African Safari Company AB

Rådmansgatan 27, 114 25 Stockholm

08-81 11 20 

info@africansafari.se

Fråga oss vad som helst!

Sujit Shah The African Safari Company AB

Följ oss på Facebook

Följ oss på Instagram

© Copyright - The African Safari Company AB