Frangipani Spa och The Sanctuary Spa på Zanzibar

Skäm bort både kropp och själ samtidigt som du lindrar de negativa effekterna av en modern livsstil—känn stressen och utmattningen försvinna bland de underbara dofterna och sinnesintrycken.

Breezes Beach Club & Spa och på Baraza Resort & Spa hittar du Frangipani Spa, medans The Sanctuary Spa hittar du på The Palms Zanzibar. Hos alla dessa hotell finns det även tillgång till gym, diverse behandlingar och massager, samt yoga.

Här finns ett internationellt team av professionella terapeuter som erbjuder ett brett utbud av ansikts-, kropps-, hand-, och fotbehandlingar samt specialiserade massagetekniker. Med terapeuter från Thailand och Bali får du uppleva en genuin thailändsk massage och den berömda balinesiska massagen.

Här används endast inhemska, lokala produkter, istället för kommersiellt producerade. Detta ger dig inte bara en direkt kroppslig anslutning till Zanzibar, utan är även bättre för både miljön och huden, då produkterna är handgjorda och utan parabener.

Båda Frangipani Spa och The Sanctuary Spa erbjuder The Kili Foot Treatment och Après Safari Treatment som är specialdesignade paket, utformade av våra experter för att lugna och föryngra efter allt vandrande i den Afrikanska bushen. Ett utmärkt alternativ för dem som vill återhämta sig efter en äventyrsfylld safari.

Vare sig du väljer Frangipani Spa eller The Sanctuary Spa, får du hälso- och skönhetsbehandlingar i världsklass, och fullständig avkoppling för både kropp och själ.

Känner du istället för att träna, så finns det fantastiska möjligheter på Zawadi Hotel, som har ett naturellt utomhusgym. Här behöver du inte springa på löpband; istället finns en 900 meter långt joggingspår som slingrar sig genom trädgården. Omringad av tropisk vegetation andas du in den friska havsbrisen som gör under för välbefinnandet. Med jämna mellanrum finns det även chin-up ställningar, bänkar, “monkey bars”, och vikter tillgängliga för att komplettera din träning. Från joggingleden finns dessutom en trappa ner direkt till stranden där du kan ta en uppfriskande simtur.

Är det dags att ge dig själv en välförtjänt present? Eller kanske till någon väldigt speciell? Var bättre än paradisön Zanzibar? Kontakta oss redan idag för mer information.