Bröllop och smekmånad

En bröllopsresa eller smekmånad som förenar en safari i Kenya eller Tanzania med paradisön Zanzibar är ”the perfect match” för romantiken. Här, på Östafrikas vidsträckta savann och vid Indiska Oceanens breda vita sandstränder, väntar upplevelser som ger kärleken minnen för livet.

Skräddarsydda resedrömmar

En resa bara för er två eller tillsammans med släkt och vänner? Vi skräddarsyr era resedrömmar och gör dem till verklighet. Bröllopsresan och smekmånaden är livets kanske viktigaste resa. Vare sig ni väljer att säga ja till varandra barfota i sanden på Zanzibars strand eller att flyga iväg på en smekmånad efter bröllopet, landar ni mjukt i ert nya liv tillsammans i skuggan under palmerna och på safari ute på savannen.

Vi tar hand om allt, från det stora till minsta lilla detalj. Goda råd och inspiration, bokning av flyg, transfers och boende, samt utflykter och måltider.

Vi sköter även all pappersbyråkrati för vigseln på plats. Allt efter era önskemål.

Våra hotell på Zanzibar hjälper till med det praktiska och själva vigselarrangemanget, måltider och den romantiska inramningen. Zanzibars vita sandstränder, palmer och varma gästfrihet är som själva sinnebilden för en romantisk resa.

Savannen

Föredrar ni istället det vilda ute på savannen, ordnar vi givetvis det också.

Vi erbjuder olika typer av safaris, budget eller lyx, tre dagar eller två veckor, men alltid ”safari in style”. Ni bor på utvalda småskaliga lodger eller i möblerade tält på ett camp, och alla gamedrives görs i öppen safari-jeep (inte i minibuss). Alla måltider, privat guide och unika upplevelser som berör alla sinnen ingår alltid. Magiska möten med lejon, antiloper, giraffer, elefanter. Luftballong i gryningen över savannen. Småprat och en drink vid lägerelden under stjärnhimlen. Besök en Massajby som gäst i massajernas stolta kultur. Somna omfamnade av stjärnhimlen och savannens ljud i nattens sammetssvarta mörker.