Om oss

Vi har lång och ingående erfarenhet av Afrika – den storslagna kontinenten. Vi känner våra safarilandskap utan och innan. Vi är minst lika kunniga när det gäller pärlorna i Indiska Oceanens övärldar, och självklart delar vi med oss av de hemtama landskap och stränder som vi själva sätter mest värde på. Precis som vi i varje aspekt beaktar Dina personliga önskemål.

porini-lion-camp-1316671548En vildmarkssafari i vårt Afrika är en unik reseupplevelse. Vi vet att kundens behov och önskemål är minst lika varierande som någonsin själva kontinenten. Det är just därför som vårt safariurval runt Afrika erbjuder allt från avspänd familjesemester till oförglömliga bröllopsresor. Däremellan står det mesta till buds. Studieresor. Avkoppling. Företagsresor för personal eller återförsäljare. Budgetesor för tunna plånböcker, exklusiva resor med alla tänkbara guldkanter. Resor med omtanke.

Oavsett om tonvikten ligger på djur & natur, kultur, matupplevelser – eller helt enkelt lat semester – så gör vi på The African Safari Company verklighet av drömmen. I samarbete med vårt systerföretag i Kenyas huvudstad Nairobi, Tour Africa Safaris Ltd, ser vi till att resan motsvarar just Din dröm.

Bli inte jätteförvånad om det under resans gång skulle dyka upp någon oväntad och spontan överraskning bortom det speciella. Något som gör resan helt unik.

Exotiska och oförglömliga resor som kräver lite mer! Vår idé är att vi har tid när Du har tid!

 

Vilken underlig  värld

porini-lion-camp-1346328256

 

Vilken underlig  värld –i vår tid med internet, där vem som helst kan starta upp vilken typ av verksamhet som helst och utge sig för att vara specialist.

Vilken underlig värld – när ett utländskt företag kopierar ett annat företags namn och även tillåts att fortsätta.

Vilken underlig värld – när ett företag, med knappt sju års verksamhet, försöker kopiera service och profil från ett annat företag, som har varit i branschen i över 40 år.

Vilken underlig värld – när ett företag i sin annonsering är tillåtet att använda hotellnamn som de i själv verket inte säljer. (gå in på Google och sök på Breezes Beach Club Zanzibar och se viket företag som kommer upp på sponsor-linken, klicka på den och se själv om de verkligen erbjuder samma hotell!)

Vi –The African Safari Company – försöker inte att kopiera någon annan. Vi har sålt våra egna unika upplevelser i över 40 år. Vi sitter inte hemma och driver ett internetbaserat företag. Vi har ett kontor/en öppen resebutik på Rådmansgatan 27 i Stockholm, där du kommer direkt in i Afrika!

Vi –The African Safari Company – har byggt upp vår affärsverksamhet genom att investera i egna produkter, kunskap och mångårig erfarenhet.  Vi har inte just startat upp som researrangör grundad på en privat semesterresa.

Vi är ett svenskt företag och vi finns i Sverige, i Stockholm, men vi har också en bas i Afrika för att garantera våra gäster/resenärer både trygghet och en genuin upplevelse. Vi är inte ett utländskt företag.  Självklart har vi den Svenska Resegarantin.

Om ni vill uppleva det riktiga genuina Afrika. Kulturen, naturen och den vilda savannen… Kontakta oss på tel 08-81 11 20 eller e-mail: info@africansafari.se

Men om du söker något annat, ………..

 

 

Tack för att du tog dig tid att läsa dessa ord.