Konferens under Afrikas himmel

Ol Kinyei Game DriveSpektakulära soluppgångar, tidiga morgonutflykter, panoramavyer, glödande lägereldar och rytande lejon.

“Rådet. Det är vår sed att de äldste i byn samlas för att prata, i skuggan av ett träd. Det är där viktiga beslut fattas: de som påverkar framtiden för byn. Och där planer för välstånd och fred avgörs.”

Om ert företag planerar ett seminarium eller konferens – varför inte ta ett steg ur er värld och in i vår. Vi kan organisera konferenser som har högkvalitativa faciliteter, teknisk back-up, högklassig catering, sport- och spaanläggningar precis som hemma i Sverige. Den enda skillnaden är att, i slutet av dagen, istället för möta trafiken, möta bushen.

Och som incitament har Afrika allt från superba sportmöjligheter till häpnadsväckande landskap där du kan välja att solbada på fanastiska badstränder till ballongfärder. Vi erbjuder flertalet program som sträcker sig från högprofilerade konferenser till mindre möten.Confrpg

Vi kan äver erbjuda skräddarsydda lösningar där ni kan få unika afrikanska gåvor, dykarkurser, fiske, flygturer över Kilimanjaro, strand barbecues, vildlivsvandringar till kulturella besök.

Så varför inte glömma det vanliga konferensrummet? Välkommen till vår “Baraza”.