Family Fun

En safari i Afrika är en perfekt familjeresa att göra tillsammans med barn och barnbarn. Här väntar storslagna upplevelser av djur och natur, samtidigt som allt praktiskt är ordnat med boende, måltider och gamedrives ute på savannen… Det vill säga en ”all-inclusiveresa med barn”. Allt fler upptäcker glädjen i en generationsresa, tillsammans med hela ”stora familjen”, både far- och morföräldrar, barn och barnbarn. Alla får både kvalitetstid med varandra och möjlighet att skapa gemensamma upplevelser och minnen.

Generationsresor blir allt mer populära och att uppleva Afrikas magi och vildmark, att göra en safari tillsammans med barn och barnbarn, ger garanterat minnen för livet. Ni bor bekvämt och tryggt på vildmarkscamp/lodge, med all inclusive ute på savannen och upplever det vilda djurlivet på nära håll. Elefanter, lejon, zebror, giraffer…. Mormor, farfar, syskon, föräldrar, barn och barnbarn får upptäcka naturen och djurlivet tillsammans. kid playing wit parents

Det finns ingenting som går upp mot att upptäckta naturen, inga minnen så magiska som de som görs på en generrationsresa, när hela familjen kan vara tillsammans.

Family Fun ger en unik möjlighet för äldre generationer att knyta an till sina barn, barnbarn och dela oförglömliga minnen tillsammans. Det kommer att presentera dina barn för Afrikas fantastiska djurliv, ekosystem och några av mest fascinerande kulturer som finns kvar på jorden.

En safari som familjeresa ger alla, från mor- och farföräldrar till barnbarn, en fantastisk möjlighet att vara tillsammans i en unik miljö med både äventyr och avkoppling.

 

Följande safari är bara ett förslag, en “aptitretare” på hur en safari kan se ut, men det finns oändligt många fler möjligheter. Kontakta oss för fler förslag!

Tembo Safari 10 nätter